Cu ocazia noii Legislaturi, Guvernul a adoptat o lege prin care la intrare în Parlament va fi instalată o icoană a cunoscutului oligarh, Vlad Plahotniuc. Patronul și ctitorul Parlamentului din Chișinău va fi pupat în fiecare zi de către deputații puterii. Gestul trebuie repetat atât la ieșire, cât și la intrarea în Parlament. În tot acest timp, deputații trebuie să spună următoarea rugăciune:

”Stăpân Preabinecuvântat cu miliarde de euro, pururea Patron, Născător de Trolli, cel ce ai creat pre guvernul Filip spre mântuirea de tot a noastră şi banii noștri mai presus decât toţi din belşug i-ai primit, cel ce eşti o mare de daruri dumnezeieşti şi râu de minuni pururea curgător, revărsând bunătatea ta tuturor celor ce cu credinţă te ling pe tine! Nu ne cerceta la CNA, preabun, pre noi robii tăi, cu Berdilele tale şi dă deputaților neputincioşi fonduri de la Edelweiss. Izbăveşte-ne, Atotmilostiv Stăpân, de toate criticile şi de alte pedepse vremelnice, şi de toţi vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi, întorcând de la noi mânia poporului prin mijlocirea ta cea de Stăpân!”

Cei care nu vor pupa icoana și nu vor spune rugăciunea riscă să rămână fără barsetkă, i-a amenințat Contantin Țuțu pe toți. Silvia Radu și cu Zinaida Greceanâi au promis deja că vor îngenunchea în fața icoanei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Icoana-Plahotniuc-Silvia-Radu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Icoana-Plahotniuc-Silvia-Radu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cu ocazia noii Legislaturi, Guvernul a adoptat o lege prin care la intrare în Parlament va fi instalată o icoană a cunoscutului oligarh, Vlad Plahotniuc. Patronul și ctitorul Parlamentului din Chișinău va fi pupat în fiecare zi de către deputații puterii. Gestul trebuie repetat atât la ieșire, cât și...

Comentează