tineri-calculatoare-trolli-poza-plahotniuc-copy

Poliția noastră în sfârșit și-a făcut treaba. Oamenii legii au demonstrat că nu sunt buni numai de stat în tufari și de luat mită de la șoferi. Câțiva polițiști au devenit eroi peste noapte după ce au reușit să anihileze o grupare extrem de periculoasă de trolli, care făcea ravagii pe facebookul moldovenesc.

”Și noi suntem oameni. Să nu credeți că noi nu stăm pe facebook și nu dăm like la articolele de tipul #nuPlaha. Și pe noi ne-au zaibit trollii iștea. Oriunde se vorbește de Plaha, hop și ei să trollească. Așa de tare ne-au zaibit, că într-o zi nu am mai rezistat. Am intrat pe pagina agora.md să stăm la pândă la o știre despre Plaha. Când au început să năvălească trollii, ne-am speriat, dar am cerut întăriri și i-am prins, respectiv lichidat”, a declarat plutonierul de poliție, Leonea Pohui.

După acțiunea curajoasă a poliției moldovenești, facebookul moldovenesc a devenit o zonă liniștită, fără scandaluri și certuri. Toată lumea îl înjură în voie pe Plahotniuc, iar cei care dau like nu mai sunt agresați de trolli. Poliția spune că trollingul este ilegal în Moldova. Bleagherii prinși cu trolling vor fi amendați și bătuți la fund cu palma de Marian Pulu.

Polițiștii le recomandă tuturor celor care s-au săturat de trolli să le scrie de fiecare dată când văd unul: #zaibalTroll.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Tineri-calculatoare-trolli-Poza-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Tineri-calculatoare-trolli-Poza-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Poliția noastră în sfârșit și-a făcut treaba. Oamenii legii au demonstrat că nu sunt buni numai de stat în tufari și de luat mită de la șoferi. Câțiva polițiști au devenit eroi peste noapte după ce au reușit să anihileze o grupare extrem de periculoasă de trolli, care făcea...

Comentează