Și alegerile din Moldova sunt bune la ceva. Se pare că moldovenii au început să învețe cum să tragă foloase de pe urma hoardelor de deputați care le trec pragul și încearcă să-i convingă să le dea votul. Este și cazul unei pensionare din Șoldănești care a reușit să-l păcălească pe Serioja Sârbu să-i sape toată grădina.

”Eu l-am văzut pe ghiavolul ista tânăr că umblă pe la oameni, că le taie lemne, că le face curat, că le dă cu var. Abia așteptam să apară și în fața curții mele. Când l-am văzut, l-am și invitat în ogradă. El o început, keoke, dar nu vrei să ne votezi. Eu i-am spus, stai oleacă mămicuței. Nu vrei tu să ajuți o bătrână să-și sape grădina? Și p’ormă te-oi vota cu mare drag. Când a auzit de vot, Seriojâkă al neu o pus mâna pe hârleț și mi-o săpat toată grădina. Acum îl aștept pe Șor, că cică aista aduce de mâncare. Tocmai am niște oameni la lucru la sarai și avem nevoie de niște tușonkă”, a declarat baba Jănea din Șoldănești.

Întrebată cu cine o să voteze până la urmă, baba Jănea a refuzat să răspundă, susținând că ea nu votează pentru cine știe să prășească sau să aducă tușonkă. Votul ei va merge la cei care știu să-și țină mâinile în buzunare și să nu fure de la norod. Baba Jănea regretă doar că alegerile nu sunt vara, când ar putea să-i pună la muncă pe deputați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Serghei-Sarbu-sapa-pensionara-deget-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Serghei-Sarbu-sapa-pensionara-deget-copy-300x300.jpgadminPolitic
Și alegerile din Moldova sunt bune la ceva. Se pare că moldovenii au început să învețe cum să tragă foloase de pe urma hoardelor de deputați care le trec pragul și încearcă să-i convingă să le dea votul. Este și cazul unei pensionare din Șoldănești care a reușit să-l...

Comentează