Aeroporturi-Air-Moldova-aglomeratie-copy

Situație unică, nemaiîntâlnită pe alte aeroporturi din lume. O femeie de 18 ani a adus pe lume un bebeluș în timp ce aștepta avionul Air Moldova. Culmea, tânăra aștepta avionul pe aeroport de 9 luni. Așa că nașterea a prins-o chiar pe aeroport.

”Eu voiam să zbor la Milano. Nu voiam să mă prindă nașterea în Moldova. De unde să știu că întârzierile aivoanelor durează așa de mult. Dacă știam, foloseam o protecție cu iubitul meu. Mi-aș fi dorit tare mult să pot naște în Italia, acolo primea automat cetățenie italiană. Așa, s-a născut, mititelul în Moldova. Rușine, Air Moldova”, a declarat Virgina Facmi, tânăra care a născut în această dimineață pe aeroport.

Chiar dacă a născut, tânăra a refuzat să plece de pe aeroportul Internațional ”Ilan Shor”. Motivul, nu vrea să-și piardă locul din față unde așteaptă avionul de 9 luni. Ca să îi facă așteptarea mai ușoară, Air Moldova a promis că îi va amenaja o grădiniță pe aeroport, iar dacă va aștepta suficient de mult un avion pe aeroport, chiar și o școală primară.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Aeroporturi-Air-Moldova-aglomeratie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Aeroporturi-Air-Moldova-aglomeratie-copy-300x300.jpgadminMonden
Situație unică, nemaiîntâlnită pe alte aeroporturi din lume. O femeie de 18 ani a adus pe lume un bebeluș în timp ce aștepta avionul Air Moldova. Culmea, tânăra aștepta avionul pe aeroport de 9 luni. Așa că nașterea a prins-o chiar pe aeroport. ”Eu voiam să zbor la Milano. Nu voiam să mă...

Comentează