Incredibil. O familie extrem de deșteaptă din Chișinău a reușit să facă un lucru demn de premiul Nobil. Aceasta refuzat să plătească fondul clasei, iar banii economisiți i-a pus la ciorap. Șocată, familia a realizat că banii sunt atât de mulți că a reușit din ei să plătească taxa de studii pe un an la o școală privată din Londra.

”Fondul clasei este o povară mult prea mare pentru noi. Ne pun în fiecare an să dăm bani și iar bani. Ne-am săturat de atâția bani dați… Ba pentru a-i cumpăra o mașină doamnei profesoare, ba pentru a-i cumpăra o vacanță exotică, ba pentru o întrerupere de sarcină. Dar ce sunt eu, oligarh? Am zis că nu am bani, să vedem ce-o să-mi facă. Până la urmă cu banii economisiți am reușit să-l înscriu pe Vasilică la cea mai prestigioasă școală din lume și să-i plătesc taxa pe un an”, a declarat părintele Leonea Iaibu.

Directorul liceului din Chișinău l-a acuzat pe părintele lui Vasilică de distrugerea stabilizdețului din învățământ. Acesta se teme că tot mai mulți părinți vor face același lucru. Potrivit Băncii Mondiale de trei kile, Moldova are cel mai scump învățământ din lume. Fondul clasei îi sărăcește complet pe modoveni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Bal-de-absolvire-fata.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Bal-de-absolvire-fata-300x210.jpgadminInternațional
Incredibil. O familie extrem de deșteaptă din Chișinău a reușit să facă un lucru demn de premiul Nobil. Aceasta refuzat să plătească fondul clasei, iar banii economisiți i-a pus la ciorap. Șocată, familia a realizat că banii sunt atât de mulți că a reușit din ei să plătească taxa...

Comentează