Chiloti otel copy

O invenție moldovenească îl va îmbogăți pe proprietarul unei fabrici de produse din metal din Chișinău. Aflată în pragul falimentului, patronul a decis să producă în serie chiloți din oțel inoxidabil pentru ca femeile să nu poată face sex . Ideea i-a venit patronului companiei deoarece soția este, ceea ce în popor se numește, curvă. Ca să nu facă sex, cu oricine, și-a obligat nevasta să poarte chiloții din inox.

”Eu m-am gândit să-mi rezolv o problemă. Curva de nevastă-mea stătea numai în toaleta bărbaților din Drive. M-am săturat să port coarne. Când a văzut chiloții și adjunctul a vrut. Apoi le-am făcut chiloți la toți bărbații din fabrică. Aceștia i-au adus pe alții, vestea s-a răspândit repede. Acum primim comenzi de la alți bărbați care nu au încredere în soțiile lor. Le cumpără în special cei cu soții curve”, spune Ion Tupoiu, patronul Oțel SRL Moldova.

O pereche de chiloți din oțel costă 500 de euro. Dar banii nu sunt o problemă pentru bărbații care vor ca femeile lor să facă sex doar cu ei. Chiloții din oțel au însă două probleme. Foarte mulți bărbați, ca să nu piardă cheile, le roagă pe soții să le păstreze. În plus, chiloții nu pot fi purtați la plajă – se încălzesc prea tare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Chiloti-otel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Chiloti-otel-copy-300x300.jpgadminSocialChiloți,curvă,Drive,nevestă
O invenție moldovenească îl va îmbogăți pe proprietarul unei fabrici de produse din metal din Chișinău. Aflată în pragul falimentului, patronul a decis să producă în serie chiloți din oțel inoxidabil pentru ca femeile să nu poată face sex . Ideea i-a venit patronului companiei deoarece soția este, ceea ce în popor...

Comentează