În cinstea prezikul Igor Dodon, o fabrică de mezeluri din Telenești a lansat cel mai cumpărat și mai popular cârnaț din Moldova. Cârnațul este de fapt un salam din carne de porc și a fost botezat extrem de sugestiv, Dodon. Directorul fabricii nu se aștepta ca ideea sa să fie atât de apreciată de moldoveni.

”Toată lumea vine acum și mă întreabă dacă mai am o bucată de Dodon la vânzare. Nu vând nimic altceva în afară de Dodon. Moldovenii vor salam din carne de porc Dodon și eu nu mai fac față comenzilor. Am devenit milionar peste noapte și nici nu-mi închipuiam că voi ajunge la o asemenea fericire”, a declarat directorul fabricii de mezeluri din Telenești, Leonea Iaibu.

Ciudat este că moldovenii care cumpără salam Dodon nu îl cumpără ca să-l mănânce. Aceștia se tem să nu se otrăvească. Clienții fabricii de mezeluri susțin că ei cumpără cârnațul Dodon ca să-i dea foc, să-l arunce la câini, să-l îngroape, să facă vrăji vodoo sau să-l dea de mâncare la dușmani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Salam-igor-dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Salam-igor-dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
În cinstea prezikul Igor Dodon, o fabrică de mezeluri din Telenești a lansat cel mai cumpărat și mai popular cârnaț din Moldova. Cârnațul este de fapt un salam din carne de porc și a fost botezat extrem de sugestiv, Dodon. Directorul fabricii nu se aștepta ca ideea sa să...

Comentează