Drona si miliardul copy

Incredibil! În sfârșit a fost descoperit miliardul furat acum câțiva ani. L-a descoperit accidental o dronă care filma palatul de aur al lui Vlad Plahotniuc. În imagini se vede clar cum miliardul stă în curtea patronului Republicii Moldova și este acoperit de niște lingouri de aur. Plahotniuc susține pe de altă parte că la mijloc este o greșeală.

”Nu este miliardul furat. Aceștia sunt alți bani, i-am făcut din atacuri raiduri cinstite. Și nu este un miliard, sunt două. Nu mai încap în seifuri și le-am scos din casă afară. Dar ca ploaia să nu-mi ude bănăritul, iar vântul să nu-mi zboare banii, le-am astupat cu lingouri de aur pe care le-am împrumutat de la Banca Națională”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

Nu este pentru prima dată când deținătorii dronelor anunță găsirea miliardului furat. De pildă, miliardul filmat în curtea mitropolitului Vladimir s-a dovedit a fi miliardul de euro pe care managerul Mitropoliei i-a încasat de Bobotează în biserici. Și Ilan Shor se jură că miliardul filmat de drone în curtea sa nu este cel dat în căutare. Primarul de la Orhei spune că a vândut niște teren din Codrii Orheiului.

Share on Facebook177Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Drona-si-miliardul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Drona-si-miliardul-copy-300x300.jpgadminPolitic
Incredibil! În sfârșit a fost descoperit miliardul furat acum câțiva ani. L-a descoperit accidental o dronă care filma palatul de aur al lui Vlad Plahotniuc. În imagini se vede clar cum miliardul stă în curtea patronului Republicii Moldova și este acoperit de niște lingouri de aur. Plahotniuc susține pe...

Comentează