Mitropolitul la plaja copy

Scandalul dronelor continuă. Una dintre aparatele anticorupție cu care moldovenii urmăresc tot ce se întâmplă în curțile deputaților și oligarhilor a fost doborâtă astăzi la prânz. Tragicul eveniment a avut loc fix deasupra palatului mitropolitului Vladimir.

”Crușka mednaia de dronă. Nu mai are voie să iasă omul în chiloți în propria curte că imediat apare bâzâitoarea drăcească să te filmeze. Eu, iaca, m-am bucurat oleacă de soare, m-am bucurat că a fost cald și am zis să mă scald oleacă în piscină. Că e apă sfințită, nu alta. Da drăcovenia asta nu-mi dădea pace, mă filma. Normal că m-au luat toți dracii de nervi. Crușioiu mă-ti’. Dacă tu ai voie să mă filmez, eu am voie să te împușc”, a declarat mitropolitul Vladimir, managerul general al Mitropoliei Moldovei.

Procurorii au stabilit deja că mitropolitul se afla în legitimă apărare pentru că drona ar fi putut avea rachete balistice, așa că este normal să o doboare. Procurorii le recomandă și altor milionari, politicieni să facă la fel. Moldovenii cinstiți au anunțat o săptămână de doliu după doborârea dronei. Un monument în cinstea dronei necunoscute va fi ridicat în fața CNA. Drona va fi înmormântată în fața CNI.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mitropolitul-la-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mitropolitul-la-plaja-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandalul dronelor continuă. Una dintre aparatele anticorupție cu care moldovenii urmăresc tot ce se întâmplă în curțile deputaților și oligarhilor a fost doborâtă astăzi la prânz. Tragicul eveniment a avut loc fix deasupra palatului mitropolitului Vladimir. ”Crușka mednaia de dronă. Nu mai are voie să iasă omul în chiloți în...

Comentează