Lisa Ann copy

Mai mulți medici de la Spitalul de Psihiatrie din Colonița au analizat foarte atent poza piciorului unei deputate moldovence care și l-a expus pe facebook. Aceștia susțin că nici vorbă de piciorul tinerei deputate. După părerea șeful clinicii de psihiatrie ”Mihai Ghimpu”, piciorul este mai curând al unei actrițe porno.

”Noi am studiat cu atenție picioarele tinerei libertine. Am avut foarte mult material pe internet în acest sens. Deci, picioarele deputatei sunt foarte frumoase. Se vede că a jucat foarte mult fotbal la viața ei. Pe când piciorul din poză este prea tocit. Rana ne arată că piciorul este al unei actrițe de filme pentru adulți care stă mult în genunchi”, spune Virgin Păsărescu, medic șef de proctologie psihiatrică.

Patronul Partidului Libertin își apără însă concucolega de partid: ”voi nu v-ați băgat niciodată picioarele în Parlament? De când am cont pe facebook am văzut că foarte multă lume înjură Parlamentul. Și-a băgat și ea piciorul în Parlament. Nimic grav!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Lisa-Ann-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Lisa-Ann-copy-300x300.jpgadminMonden
Mai mulți medici de la Spitalul de Psihiatrie din Colonița au analizat foarte atent poza piciorului unei deputate moldovence care și l-a expus pe facebook. Aceștia susțin că nici vorbă de piciorul tinerei deputate. După părerea șeful clinicii de psihiatrie ”Mihai Ghimpu”, piciorul este mai curând al unei actrițe...

Comentează