Ceața care s-a lăsat peste Moldova a fost un cadou nesperat pentru politicieni. Aceștia s-au folosit de moment și au furat încă un miliard de euro din bănci. Și nu este singurul lucru întâmplat cât moldovenii nu vedeau nimic din cauza smogului gros. În Chișinău a fost suspendat Dodon.

”Mergeam pe Ștefan cel Mare cu mâna întinsă în față, că nu vedeam nimic și îmi era frică să nu mă lovesc de cineva. Dintr-o dată, prin fața mea au trecut vreo 20 de kamazuri. M-am oprit să le văd. Erau pline cu ceva verde, dar din cauza smogului nu am reușit să văd. Mi-am continuat drumul, dar nu am mai fost precaut. Așa că m-am lovit cu nasul de Dodon. Fusese suspendat și rătăcea în ceață”, a declarat Leonea Iaibu, care a mers astăzi orbecăind prin Chișinău.

Din primele informații, banii au fost sustrași cu Kamazul din alte 3 bănci rămase nefurate, se arată într-un raport nefinalizat și nepublicat al companiei Kroll.

CNA verifică deja implicarea meteorologilor în producerea ceții care l-a acoperit pe hoțul oligarh cel mai mare din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/img_8939.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/img_8939-300x300.jpgadminSocial
Ceața care s-a lăsat peste Moldova a fost un cadou nesperat pentru politicieni. Aceștia s-au folosit de moment și au furat încă un miliard de euro din bănci. Și nu este singurul lucru întâmplat cât moldovenii nu vedeau nimic din cauza smogului gros. În Chișinău a fost suspendat Dodon. ”Mergeam...

Comentează