Migranti Moldoveni pe prut copy

Și migranții moldoveni au luat calea vestului, după ce au văzut la televizor că sute de mii de arabi s-ar putea să le ia locurile de muncă în Europa. Potrivit ziarului din București, Unirea, o barcă pneumatică, plină ochi de migranți din Republica Moldova, a fost oprită de paza de coastă a României pe Prut. Aceștia se îndreptau spre Germania.

”Ofițerii noștri nu i-ar fi reperat pe migranții moldoveni din barca pneumatică, dar câinele nostru a simțit miros puternic de țigări, vin și șașlâk. Când ne-am apropiat de ei, erau toți beți și ne întrebau: ”Unde este Nemțâia, unde sunt frițîi?” I-am oprit pe toți și mare ne-a fost mirarea când am văzut câte țigări și sticle de vin aveau. De abia pluteau pe râu”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, ministrul Afacerilor Interne din România, Larurențiu Beria.

Moldovenii vor fi trimiși de urgență în Moldova, au declarat autoritățile din România, iar vinul și țigările urmează să fie confiscate. În schimb, arabii care au fost observați de curând pe la granițele Europei își vor căuta liniștiți de drum. Aceștia nu pot fi discriminați, susține cu toleranță Uniunea Europeană.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Migranti-Moldoveni-pe-prut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Migranti-Moldoveni-pe-prut-copy-300x300.jpgadminInternațional
Și migranții moldoveni au luat calea vestului, după ce au văzut la televizor că sute de mii de arabi s-ar putea să le ia locurile de muncă în Europa. Potrivit ziarului din București, Unirea, o barcă pneumatică, plină ochi de migranți din Republica Moldova, a fost oprită de paza...

Comentează