A scăpat de sărăcie și de griji. O babă din Telenești a devenit peste noapte miliardară. A avut norocul să nu-i fie atinse cireșele de îngheț și zăpadă, iar acum acestea s-au copt într-o singură noapte. Când s-a trezit dimineața, Baba Tanga a numărat toate cireșele coapte și a descoperit că a devenit brusc oligarhă.

”Am ahrenit când am văzut ce bogăție am în copac. Erau vreo 5 miliarde de cireșe. Am intrat imediat pe bursa Nasdaq și am văzut că indexul Down Jones la Cherry s-a dublat cu 69 la sută. Am decis prin intermediul brokerului meu că trebuie să fac o capitalizare bursieră pentru că activele îmi permiteau, iar instrumentele financiare derivate sunt în concordanță cu randamentul activelor. Cu alte cuvinte, pizdeț ce bogată sunt”, a declarat Baba Tanga, ce are un nepot care învață la ASEM.

Ajunsă oligarhă, baba Tanga promite să cumpere și câteva televiziuni ca să-și facă holding. Evident, televiziunea pe care și-o dorește cel mai mult este BăBăS-ul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Maia-Laguta-Cirese-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Maia-Laguta-Cirese-copy-300x300.jpgadminSocial
A scăpat de sărăcie și de griji. O babă din Telenești a devenit peste noapte miliardară. A avut norocul să nu-i fie atinse cireșele de îngheț și zăpadă, iar acum acestea s-au copt într-o singură noapte. Când s-a trezit dimineața, Baba Tanga a numărat toate cireșele coapte și a...

Comentează