prezervativ-igor-dodon-copy

Pentru că mama proștilor din Moldova este mereu gravidă, Asociația de caritate ”Antiprostie” se implică într-o activitate de mare folos pentru țara noastră. A decis să împartă gandoane tuturor moldovenilor care îl votează pe Dodon.

”Noi ne-am gândit că în ultima perioadă au apărut prea mulți proști și toți votează cu Dodon. Este un dezastru pentru Moldova. Nu vrem să se înmulțească proștii în Moldova. Așa că le dăm gandoane de ce mai bună calitate. Gandoanele Dodon sunt trainice, pot fi folosite de mai multe ori. Sperăm că o să fie mai puțini proști în Moldova”, a declarat președintele Asociației ”Antiprostie”, Iura Borală.

Există o problemă, votanții lui Dodon nu știu ce să facă cu gandoanele. Pentru că au gust de banană sau căpșună, mulți cred că sunt gume de mestecat și le mănâncă.

Între timp, compania Durex a trimis o scrisoare prin care și-a cerut scuze de la moldoveni pentru nașterea lui Dodon. Durex susține că dacă produsele sale s-ar fi vândut în Moldova la acea perioadă, acum Dodon nu mai era un pericol pentru țara noastră.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Prezervativ-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Prezervativ-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că mama proștilor din Moldova este mereu gravidă, Asociația de caritate ”Antiprostie” se implică într-o activitate de mare folos pentru țara noastră. A decis să împartă gandoane tuturor moldovenilor care îl votează pe Dodon. ”Noi ne-am gândit că în ultima perioadă au apărut prea mulți proști și toți votează...

Comentează