Gopnici pe marte copy

NASA face descoperire după descoperire pe Marte. După ce a găsit apă pe această planetă, Agenția Spațială Americană a descoperit chiar și urme de viață. Din primele cercetări, se pare că urmele au fost lăsate de niște gastarbaiteri moldoveni, care au venit fără viză pe Marte. Cercetătorii americani susțin că nu au niciun dubiu că urmele au fost lăsate de moldoveni.

”Cine altcineva aruncă semințe pe jos? Cine altcineva aruncă în urmă sa sticle de bere? Cine cântă ”99 de cumătri”? Cine poate să fie, dacă nu moldovenii? Se pare că ei au aflat înaintea noastră că există apă pe Marte și au venit să-și spele mașinile”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Dick Jackass, renumit cercetător britanic de la NASA.

Moldovenii de pe Marte sunt foarte mulțumiți de noua lor planetă: ”decât să stau la Moldova, mai bine la Marte. La Moldova nu prea ai ce să faci. Nimeni nu te angajează. Aici, marțienii sunt extrem de mulțumiți de serviciile noastre. O să venim de hram acasă și după asta înapoi la Marte.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Gopnici-pe-marte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Gopnici-pe-marte-copy-300x300.jpgadminSocial
NASA face descoperire după descoperire pe Marte. După ce a găsit apă pe această planetă, Agenția Spațială Americană a descoperit chiar și urme de viață. Din primele cercetări, se pare că urmele au fost lăsate de niște gastarbaiteri moldoveni, care au venit fără viză pe Marte. Cercetătorii americani susțin...

Comentează