Balul de Absolvire a ajuns să fie o sărbătoare tristă în Moldova. Din cauza presiunii care se pune pe tineri ca să arate bine, să fie bine îmbrăcați și să aibă mai scumpe mașini, aceștia sunt nevoiți să facă orice. După ce a dansat toată noaptea la bal, o tânără de la liceul ”Jasmina” din Șorhei a ajuns la spital cu insuficiență neuronală. Medicii au descoperit cu stupoare că tânăra nu mai are un rinichi.

”L-am vândut în Turcia cu 35 de mii de euro. Dar ce voiați să mă fac? Părinții mi-au trimis doar 10.000 de euro pentru bal. De banii aceștia mi-am cumpărat numai pantofi, un ruj și niște prezervative. Dar rochia, dar arenda localului, dar formația, dar limuzina? În Moldova sunt prețuri mari. Chiar dacă părinții mei muncesc la 3 joburi în Italia, nu-mi ajunge”, a spus Virgina Facmi, liceeancă din Șorhei.

Potrivit tinerei, cei 35 de mii de euro i-au ajuns tocmai bine pentru Balul de absolvire. Rochia sa frumoasă, limuzina închiriată, prezervativele cu cristale Swarovski au stârnit invidie în rândul colegelor sale. Tânăra are însă un regret, nu știe ce să mai vândă pentru o nuntă ca-n povești pe care se gândește să și-o organizeze după ce va pica BAC-ul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Bal-de-absolvire-fata.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Bal-de-absolvire-fata-300x210.jpgadminSocial
Balul de Absolvire a ajuns să fie o sărbătoare tristă în Moldova. Din cauza presiunii care se pune pe tineri ca să arate bine, să fie bine îmbrăcați și să aibă mai scumpe mașini, aceștia sunt nevoiți să facă orice. După ce a dansat toată noaptea la bal, o...

Comentează