Vlad Plahotniuc la nunta copy

Pentru a acoperi găurile din bugetul de stat, autoritățile din Republica Moldova au decis să-i oblige pe moldoveni să plătească la stat 10% din câștigurile de la nuntă.

“Nimeni nu lucrează în țara asta, toți au plecat la Italia. Nu cumva vreți ca eu să aduc bani de acasă pentru buget?! Moldovenii vin acasă numai să facă nunți. Dar eu aici trăiesc. Moldovanul cât de sârac ar fi, dar pentru o nuntă tot găsește bani. Este singura activitate cu adevărat profitabilă în Moldova”, spune patronul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc.

Potrivit proiectului de lege, pentru fiecare nuntă moldovenii vor trebui să plătească la stat 1000 de euro, dacă mirii au câștigat mai puțin de 20 mii de lei. Dacă sumă câștigată depășește 20 de mii de lei, familia nou creată va plăti 10 la sută din banii puși pe masă de nuntași.

Banii vor fi folosiți pentru întărirea sistemului de securitate a băncilor din care s-a furat anul trecut un miliard de dolari, anunță Vladimir Plahotniuc. Ordonanța de urgență intră în vigoare de la 1 august ca să prindă și nunțile din această toamnă. Mirii care nu plătesc impozitele vor fi declarați divorțați, iar căsătoria va fi declarată lovită de nulități.

Nunțile din Moldova vor fi impozitate. O lege în acest sens a fost votată de către Parlamenthttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Plahotniuc-la-nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Plahotniuc-la-nunta-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Pentru a acoperi găurile din bugetul de stat, autoritățile din Republica Moldova au decis să-i oblige pe moldoveni să plătească la stat 10% din câștigurile de la nuntă. 'Nimeni nu lucrează în țara asta, toți au plecat la Italia. Nu cumva vreți ca eu să aduc bani de acasă pentru buget?!...

Comentează