Cel mai mare eveniment monden al ultimului secol a avut loc în Moldova zilele acestea. Doi cunoscuți politicieni și-au unit destinele într-o nuntă exorbitantă. Întreaga Moldova a fost invitată să-l vadă pe mirele Plahotniuc și pe mireasa Dodon. Pentru că nunta are loc între doi bărbați, moldovenii au numit deja mariajul unul ninormal.

”Acum am înțeles de ce ne tot spuneau deputații că este bine să avem un vot ninormal mixt. Aghe acuma ne dăm seama că este vorba de bărbați care se pot cupla cu alți bărbați. Normal că aceste mariajuri sunt ninormale, chiar dacă sunt mixte. Problema este că mireasa Dodon mai umblă și naleva când la Moscova, când la Tiraspol”, a declarat Leonea Iaibu, analist monden.

Nașul celor doi a fost nimeni altul decât Putin. Acesta le-a urat căsnicie plăcut în continuare și le-a dăruit celor doi un loc de vicepreședinte la Gazprom.

Dodon a avut zestre bogată. Prezikul a venit în mariajul comun cu Dodon cu 30 de mii de suflete siriene pe care le are în custodie tocmai din timpul alegerilor. La nunta celor doi a cântat Liubă împreună cu Dorin Chirtoacă.

Pe de altă parte, Vlad Plahotniuc nu are probleme că mireasa sa Dodon umblă cu alții, asta pentru că marijul său a fost din interes. Amintim că Vlad Plahotniuc este la al 5-lea mariaj. A mai fost însurat cu Voronin, cu Filat, cu Leancă, cu Ghimpu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-Nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-Nunta-copy-300x300.jpgadminSocial
Cel mai mare eveniment monden al ultimului secol a avut loc în Moldova zilele acestea. Doi cunoscuți politicieni și-au unit destinele într-o nuntă exorbitantă. Întreaga Moldova a fost invitată să-l vadă pe mirele Plahotniuc și pe mireasa Dodon. Pentru că nunta are loc între doi bărbați, moldovenii au numit...

Comentează