Cel mai mare eveniment monden al ultimului secol va avea loc în Moldova zilele acestea. Doi cunoscuți politicieni își unesc destinele într-o nuntă șocantă. Întreaga Moldova a fost invitată să-l vadă pe mirele Plaha și pe mireasa Dodon. Pentru că nunta are loc între doi bărbați, moldovenii au numit deja mariajul mixt.

”Acum am înțeles de ce ne tot spuneau deputații că este bine să avem un vot ninormal mixt. Aghe acuma ne dăm seama că este vorba de bărbați care se pot cupla cu alți bărbați. Noi suntem de acord cu gomișii, problema este că mireasa Dodon umblă naleva: când la Moscova, când la Tiraspol, când la Istanbul”, a declarat Leonea Iaibu, analist monden.

Nașul celor doi a fost nimeni altul decât Putin. Acesta le-a urat căsnicie plăcut în continuare și le-a dăruit celor doi un loc de vicepreședinte la Gazprom.

Dodon are zestre bogată. Prezikul a venit în mariajul comun cu Plaha cu 30 de mii de suflete siriene pe care le are în custodie tocmai din timpul alegerilor. La nunta celor doi a cântat Liubă împreună cu Dorin Chirtoacă.

Plahotniuc vine în această familie cu un miliard din care s-a înfruptat deja și Dodon. De altfel, Dodon a anunțat cu această ocazie că-și va schimba numele în Liuda. Adică Iuda pentru apropiați și pentru cei care l-au votat.

Vlad Plahotniuc nu are probleme că mireasa Dodon umblă cu alții, asta pentru că marijul său este din interes oligarhic. Amintim că Vlad Plahotniuc este la al 5-lea mariaj. A mai fost însurat cu Voronin, cu Filat, cu Leancă și cu Liuda Ghimpu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-Nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-Nunta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai mare eveniment monden al ultimului secol va avea loc în Moldova zilele acestea. Doi cunoscuți politicieni își unesc destinele într-o nuntă șocantă. Întreaga Moldova a fost invitată să-l vadă pe mirele Plaha și pe mireasa Dodon. Pentru că nunta are loc între doi bărbați, moldovenii au numit...

Comentează