Nunta Timka Plahotniuc Ritulea Ivanov copy

Moldova se pregătește de cea mai importantă nuntă din ultimii 100 de ani. Istoricii cred însă că o astfel de nuntă nu a avut loc în Moldova de 1000 de ani. Este vorba de cuplul cel mai frumos și mai bogat din țara noastră: Timka și Ritulea. Cei doi au ales să-și unească destinele și vor face nunta chiar în Parlament.

”Nunta va dura ca la prinți și prințese 3 zile și 3 nopți. Așteptăm să vină oaspeți din toată lumea. I-am chemat pe Obama și pe Putin. Sper să nu fie vreun război până atunci, că la cât ar pune ei pe masă, Timka al meu își cumpără vreo 10 Mersice. Îi rog pe moldovenii plecați, dacă pot, să trimată cât mai mulți bani în următoarele luni. O nuntă ca aceasta este extrem de scumpă și aș avea nevoie de niște bănișori”, a declarat omul de afaceri, politicianul, filantropul, ilustrul intelectual și nu în ultimul rând patronul Moldovei, Vlad Plahotniuc.

Violeta Ivanov a anunțat zestrea Ritulei: un mandat de deputat pe viață, ca să nu trebuiască să mai muncească niciodată. Vlad Plahotniuc îi va face fiului său un cadou și mai tare. Acesta a anunțat că îi dăruiește un partid întreg. Din surse sigure am aflat că Vlad Plahotniuc i-a dat fiului său, Timka, Partidul Liberal pe care să-l stăpânească așa cum vrea. Nunta mileniului din Moldova ne va costa încă un miliard. Asta pentru că vor cânta Madonna, Rihanna, Jennifer Lopez, Angelina Jolie și Zinaida Julea. Cu această ocazie a fost observată o tradiție ciudată la moldoveni. În loc să le ureze tinerilor ”Casă de piatră”, le urează cuscrilor, Plahotniuc și Ivanov, ”Casă cu gratii”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Nunta-Timka-Plahotniuc-Ritulea-Ivanov-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Nunta-Timka-Plahotniuc-Ritulea-Ivanov-copy-300x300.jpgadminMonden
Moldova se pregătește de cea mai importantă nuntă din ultimii 100 de ani. Istoricii cred însă că o astfel de nuntă nu a avut loc în Moldova de 1000 de ani. Este vorba de cuplul cel mai frumos și mai bogat din țara noastră: Timka și Ritulea. Cei doi...

Comentează