Fotograf nunta copy

Un cuplu de miri din Chișinău au avut parte de o nuntă groaznică. Asta după ce fotograful pe care l-au plătit să le facă poze la evenimentul vieții lor a organizat un scandal monstru. Nemulțumit că mai mulți invitați nu stăteau la cadru așa cum le-a ordonat, fotograful i-a lovit furios cu aparatul de fotografiat în cap.

”Noi știam că fotografii de nunți sunt extrem de țâfnoși, aroganți, răi și se supără foarte ușor. Dar fotograf de nuntă care să sară la bătaie încă nu am văzut. Mi s-a părut ciudat comportamentul omului când a început să înjure de mamă și de tată mireasa care nu stătea așa cum voia el. Dar am zis că așa se face mai nou la nunțile moldovenești. Când a început să lovească în stânga și dreapta cu aparatul de fotografiat mi-am dat seama că este cel mai rău fotograf de nunți din câți am văzut”, s-a plâns nașul, Ioan Poalălungă.

Deși i-a spart nasul mirelui și i-a umflat ochiul miresei, cei doi au anunțat poliția chemată să aplaneze conflictul că nu depun plângere. ”Noi nu ne supărăm. Știm cât de arțăgoși pot fi fotografii de nunți. Asta e. I-am dat deja 5 mii de euro și ne-am bucurat că l-am găsit disponibil. Restul fotografilor erau ocupați. Sperăm că ne dea măcar pozele de la nuntă, să nu cumva să le șteargă”, au declarat mirele și mireasa în șoaptă ca să nu-l supere pe fotograful nunții lor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Fotograf-nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Fotograf-nunta-copy-300x300.jpgadminSocial
Un cuplu de miri din Chișinău au avut parte de o nuntă groaznică. Asta după ce fotograful pe care l-au plătit să le facă poze la evenimentul vieții lor a organizat un scandal monstru. Nemulțumit că mai mulți invitați nu stăteau la cadru așa cum le-a ordonat, fotograful i-a...

Comentează