Pavel Filip Guvern Drive copy

Răsturnare de situație la Chișinău. Curtea Constituțională a decis că Pavel Filip nu are voie să își înainteze candidatura la funcția de premier. Motivul, primul nume pe care l-a spus presedintele a fost Filat și nu Filip.

”Asta este regula. Timofti a zis mai întâi că l-a numit pe Filat premier. Apoi a zis numele lui Filip. Dacă l-ai numit pe Filat primul, apoi acesta rămâne. Nu mai există nicio discuție după asta că nu Filat, că Filip… Dacă a zis Filat, ăsta o să fie. Acum nu știu la care Filat s-a referit, la Sanda, la Angela, la Olga”, spune expertul în drept constituțional Ghiță Penisescu.

Potrivit Curții Constituționale, mai există o problemă. Pavel Filip seamănă la coafură foarte bine cu Streleț. Astfel că există riscul ca mulți să-i confunde pe cei doi. La rândul său, președintele Timofti și-a cerut scuze că a făcut această confuzie: ”eu credeam că l-am numit pe Filat premier. Sunt bătrân, nu văd ca lumea, nici nu aud. A venit domnul Pulu, scuze, domnul Lupu și mi-a zis ceva cu Fil… Fil… Am crezut că l-au scos din închisoare pe Filat!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Pavel-Filip-Guvern-Drive-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Pavel-Filip-Guvern-Drive-copy-300x300.jpgadminPolitic
Răsturnare de situație la Chișinău. Curtea Constituțională a decis că Pavel Filip nu are voie să își înainteze candidatura la funcția de premier. Motivul, primul nume pe care l-a spus presedintele a fost Filat și nu Filip. ”Asta este regula. Timofti a zis mai întâi că l-a numit pe Filat...

Comentează