Politicien mananca cacat copy

Politicienii moldoveni nu se mai învață minte. După ce o cisternă și-a deversat rahatul în fața sediului PLDM, politicienii au comis o nouă oroare. De data asta ziua, în văzul tuturor. Vlad Filat, Mihai Ghimpu și Marian Lupu au mâncat căcat cu polonicul la întâlnirea în care s-a discutat Pactul Social.

”Noi mâncăm căcat ca să nu mai protestați. Noi mâncăm căcat că totul vafli bine. Cred că ar trebui să ne ascultați. Sper că căcatul nu este mângat degeaba. Oamenii trebuie să priceapă, că altfel mâncăm căcat degeaba și asta nu este un lucru foarte plăcut”, a declarat Vlad Filat imediat după conferință.

Partea gravă este că 101 deputați din Moldova mănâncă mai mult căcat decât este normal, astfel că rezervele sunt pe terminate. Renato Usatîi s-a arătat dispus să le furnizeze cât mai mult căcat politicienilor din Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Politicien-mananca-cacat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Politicien-mananca-cacat-copy-300x300.jpgadminSocial
Politicienii moldoveni nu se mai învață minte. După ce o cisternă și-a deversat rahatul în fața sediului PLDM, politicienii au comis o nouă oroare. De data asta ziua, în văzul tuturor. Vlad Filat, Mihai Ghimpu și Marian Lupu au mâncat căcat cu polonicul la întâlnirea în care s-a discutat Pactul...

Comentează