Vești bune pentru cei care nu au învățat niciopoolă pentru BAC-ul din acest an. Ministerul Educație vine în ajutorul celor care au telefoane mobile de ultimă generație. Pentru ei a fost gândită aplicația iMită, cu ajutorul căreia veți scăpa lejer de camerele de la examene.

”Trebuie doar să vă instalați aplicația pe telefonul mobil. Click pe aplicație și veți primi conturile și tarifele pe care să le plătiți. Evident, trebuie să vă încărcați cu bani contul de pe aplicație. Veți putea alege nota și examenul pe care să-l promovați. Click și banii s-au dus în contul ministerul Educației. Aplicația iMită a fost gândită să ușureze activitatea didactică a profesorilor”, spune ex-ministrul Educației, Corina Fusu.

Și nu este singura veste îmbucurătoare pentru BAC-ul din acest an. Managerul General al Mitropoliei Moldovei a anunțat că va ține toate bisericile deschise non-stop pentru elevii care vor să se roage. Managerul Vladimir îi sfătuiește pe elevi să ia cât mai multe acatiste de 50 de lei, dacă vor ca rugăciunile lor să aibă vreun efect și să le pice la examen doar lucruri pe care le știu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Telefon-mana-corina-fusu.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Telefon-mana-corina-fusu-300x300.jpgadminSocial
Vești bune pentru cei care nu au învățat niciopoolă pentru BAC-ul din acest an. Ministerul Educație vine în ajutorul celor care au telefoane mobile de ultimă generație. Pentru ei a fost gândită aplicația iMită, cu ajutorul căreia veți scăpa lejer de camerele de la examene. ”Trebuie doar să vă instalați...

Comentează