Sclavia Radu, noul primar interimar al capitalei a anunțat că Chișinăul nu va avea niciun marcaj rutier de culoare albă. Aceasta susține că toate vor fi colorate în orange, fuxia sau altă culoare țipătoare. Motivul este pe cât de simplu pe atât de cunoscut de toată lumea.

”Nu vreau să-i creez probleme stăpânului meu. Toți îl știu dependent de cocaină. Eram o dată cu el în mașină, a oprit în mijlocul străzii și s-a aplecat în genunchi. Nu am înțeles ce vrea să facă, dar el, săracul, a încercat s tragă pe nas linia albă. Așa am realizat că stăpânul crede că e cocaină și vrea să le tragă pe nas toate marcajele rutiere”, a declarat extrem de emoționată Sclavia Radu, noul primar interimar al Capitalei.

Mai mult, Sclavia Radu va interzice la primăvară să se dea cu var bordurile și copacii. Nu de alta, dar îi este frică să nu cumva stăpânul său să încerce să tragă pe nas și acestea crezând că este cocaină.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Cocaina-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Cocaina-Chisinau-copy-300x300.jpgadminPolitic
Sclavia Radu, noul primar interimar al capitalei a anunțat că Chișinăul nu va avea niciun marcaj rutier de culoare albă. Aceasta susține că toate vor fi colorate în orange, fuxia sau altă culoare țipătoare. Motivul este pe cât de simplu pe atât de cunoscut de toată lumea. ”Nu vreau să-i...

Comentează