Corina Fusu profesoara copy

Continuă reformele adânci în școlile din Republica Moldova. Pentru ca moldovenii să-și găsească mai ușor un loc de muncă atunci când vor crește mari, ministerul Educației a decis să renunțe la multe din orele inutile de matematică, chimie. În locul lor vor apărea cursuri practice, extrem de necesare oricărui moldovean de succes.

”Ne-am gândit că moldovenii trebuie să știe câteva cuvinte importante în Italiană, în Spaniolă. De exemplu, dă-mi de muncă; vreau să mănânc; șuieră dacă vezi că vine poliția; nu mă bate, domnule polițist; unde sunt banii. Desigur, nu vor lipsi cursuri de spălat veceuri, de măturat străzi, de pus cărămizi. Fizica, matematica, chimia nu a ajutat pe nimeni să-și găsească un loc de muncă la Italia sau la Spania”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Corina Fusu, noul ministru al Educației.

Pentru elevele de clasa a 12 vor fi introduse și cursuri opționale de videochat erotic. În schimb, băieții mai mari vor studia clonarea cardurilor, dar și anatomia bancomatelor.

Noul ministru al educației introduce cursuri de spălat veceuri, de măturat, de italiană și spaniolă în locul matematicii, chimieihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Corina-Fusu-profesoara-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Corina-Fusu-profesoara-copy-300x300.jpgadminSocialCorina Fusu,profesoara,toalete
Continuă reformele adânci în școlile din Republica Moldova. Pentru ca moldovenii să-și găsească mai ușor un loc de muncă atunci când vor crește mari, ministerul Educației a decis să renunțe la multe din orele inutile de matematică, chimie. În locul lor vor apărea cursuri practice, extrem de necesare oricărui...

Comentează