Moldova 1 are un nou director care a anunțat deja câteva idei care vor schimba radical modul în care arată Televiziunea Națională. În primul rând, tânăra de 21 de ani, ajunsă șefă pe televiziunea moldovenească vrea să schimbe sigla instituției. Aceasta va păstra culorile albastre și va fi în tendință cu noua moda a celor mai noi televiziuni din Chișinău. Mai mult, pentru a ridica ratingurile slabe ale Moldovei 1, tânăra directoare a promis că aduce noi prezentatori la Mesager.

”Am vorbit deja cu domnul Frumusachi și cu doamna Vasilică. Ambii sunt de acord să vină la Mesager. Ei au mai prezentat, știu care știri sunt bune de dat pe post și care nu trebuie să apară. Ei sunt formați foarte bine la Prime, unde există un respect față de liderul suprem, ne va fi ușor să lucrăm cu ei. Iar sigla, chiar dacă arată ca cea de la Publika, nu-i nimic, am discutat cu patronul acestei televiziuni, nu se supără că-i preluăm ideile”, a declarat Olga, cea mai tânără directoare a televiziunii de stat.

De altfel, jurnaliștii de la Moldova 1 au fost anunțați deja că vor face mai multe schimburi de experiențe cu jurnaliștii de la Prime și Publika. Câteva echipe au fost trimise să învețe cum se fac știrile, dar și show-urile. De altfel, Moldova 1 se va înfrăți cu Prime și împreună vor realiza spectaculosul show: ”Moldovenii au talent!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Moldova-1-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Moldova-1-Plahotniuc-copy-150x150.jpgadminMonden
Moldova 1 are un nou director care a anunțat deja câteva idei care vor schimba radical modul în care arată Televiziunea Națională. În primul rând, tânăra de 21 de ani, ajunsă șefă pe televiziunea moldovenească vrea să schimbe sigla instituției. Aceasta va păstra culorile albastre și va fi în...

Comentează