Din nou ne salvează ucrainenii. Și ca un făcut, din nou bandiții i-au pus gând rău celui mai mare oligarh din Moldova, Vlad Plahotniuc. Dacă au văzut că nu pot să ajungă la el, cei mai temuți bandiți din Ucraina au plănuit să-l bată pe Țuțu. Din fericire, milițienii din Ucraina au fost pe fază și au dijgheocat atentatul.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Miliția de la Kiev, mai mulți copii de la grădinița Pchela de pe strada Iasru au început să construiască în pisochnița grădiniței un hotel care semănă foarte mult cu hotelul Nobil. După ce au terminat să-l construiască, copiii au început să plănuiască în detaliu cum să-l bată pe Costea Țuțu.

”Aveți grijă, pațanu ista îi caratist. La ora 11 are trenirovka, iar la ora 12 are obedul. Când iese de la trenirovkă sărim, îi luăm jiucăriile și îl batem până face caca în polzunoși”, ar fi spus unul din bandiții mici de la grădinița Pchela.

Maiorul de miliție, Xєр Xохол, susține că a reținut de la gruparea de bandiți de la grădinița Pchela mai multe lansatoare de jvachkă, pistoale cu bule și nacheakuri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Constantin-Tutu-clasa-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Constantin-Tutu-clasa-1-300x300.jpgadminSocial
Din nou ne salvează ucrainenii. Și ca un făcut, din nou bandiții i-au pus gând rău celui mai mare oligarh din Moldova, Vlad Plahotniuc. Dacă au văzut că nu pot să ajungă la el, cei mai temuți bandiți din Ucraina au plănuit să-l bată pe Țuțu. Din fericire, milițienii...

Comentează