De frica norului de la Cernobâl, care, potrivit meteorologilor, va ajunge deasupra Moldovei în 72 de ore, toți oligarhii moldoveni au părăsit țara. Ilan Shor cu familia au decolat spre Israel. Vlad Filat cu cele două soții, copiii și noul soț al fostei soții, au hotărât să se refugieze în vilele din Viena. Vladimir Voronin cu doamna Taisia și-au luat concediu și se odihnesc în Karlovy Vary, iar Vlad Plahotniuc îmbină utilul cu plăcutul. Este în Elveția cu business-urile.

Redactorii Moldovești a reușit să ia legătura cu fiecare dintre ei. Ilan Shor: ”Eram mic când a fost catastrofa de la Cernobâl. De la radiație mi se trag problemele cu greutatea. De asta sunt obez, ca am mâncat patlajeli cu radiație. Nu mă întorc în Moldova, până când nu trece norul.”

Vlad Filat: ”Am hotărât de comun acord și cu Angela, și cu Sanda, că e bine să așteptăm în Viena până trece norul readioactiv. Noi avem și certificat de la medic că suntem tare sensibili la radiație. Toată familia noastră, inclusiv amantul fostei mele soții, suntem alergici la substanțele radioactive.”

Vladimir Voronin: “Moldovenii de rând sunt rezistenți. Ei toată ziua beau apă din fântâni poluate și mănâncă tot felul de prostii. Au imunitatea formată. Noi, însă, cei obișnuiți cu viața sănătoasă, suntem extrem de vulnerabili. A trebuit să părăsim țara.”

Vlad Plahotniuc: “Nu puteam lua toți moldovenii cu mine. Am luat doar toți banii lor. Transmiteți-le că în conturile mele din Elveția banii lor sunt în siguranță. Complimente de la mine, moldovenilor. Să ne revedem sănătoșei.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Plahotniuc-radiatii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Plahotniuc-radiatii-copy-150x150.jpgadminFinanțe
De frica norului de la Cernobâl, care, potrivit meteorologilor, va ajunge deasupra Moldovei în 72 de ore, toți oligarhii moldoveni au părăsit țara. Ilan Shor cu familia au decolat spre Israel. Vlad Filat cu cele două soții, copiii și noul soț al fostei soții, au hotărât să se refugieze în...

Comentează