Dezastru pentru transnistreni, găgăuzi și deputații socialiști. Parlamentul României a adoptat o lege prin care schimbă modalitatea de obținere a cetățeniei românești. Astfel, dacă nu știi o boabă de limbă română, nu vei reuși să obții pașaportul românesc. Doritorii vor da chiar și un examen pentru limba română.

”Eu, ca președinte al României m-am săturat să dau cetățenie tuturor leoarbelor de deputați socialiști, niște scrofotine care se folosesc de pașaportul românesc ca să meargă prin Europa și după asta să rupă Hărțile României în Parlament. La Iași, la mall nu ai cu cine vorbi în limba română, vin toți transnistrenii să cumpere haine. M-am săturat de așa dalbaiobi. Și la mine la lucru deamuia băzăresc mulți cu cuvinte rusești, e peezdeț, nu o să permit nihrena așa ceva. Dacă vreți să băzăriți rusește, peezduyte în Rusia, nu în România”, a declarat Santa Klaus Iohannis, președintele României.

Extrem de supărat, Igari Dandon, prezikul Moldovei a anunțat că va face o plângere la ONU pentru discriminarea transnistrenilor și a sirienilor. Asta pentru că nu doar transnistrenii nu vor primi cetățenie, ci nici cei 30 de mii de sirieni. Și mai grav este că chiar Igari Dandon va rămâne fără cetățenia fascistă. România dorește să introducă examen și la expirarea pașaportului. Când un socialist, un găgăuz sau un transnistrean va cere în limba rusă pașaport, funcționarii români îi vor supune la un test de BACALAUREAT la limba română. Cei care nu vor obține minim 9, vor rămâne fără cetățenie pe viață.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Dezastru pentru transnistreni, găgăuzi și deputații socialiști. Parlamentul României a adoptat o lege prin care schimbă modalitatea de obținere a cetățeniei românești. Astfel, dacă nu știi o boabă de limbă română, nu vei reuși să obții pașaportul românesc. Doritorii vor da chiar și un examen pentru limba română. ”Eu, ca...

Comentează