Continuă reportajele din seria ”profesoara din Ungheni”. PRO TV a difuzat alte scene de sex oral. De data asta, imaginile au fost aduse la televiziune chiar de bărbatul care le-a filmat. Este vorba de Francesco Scattino, căpitanul navei Concordia, cel mai mare vas de croazieră din Italia naufragiat în 2012.

Moldovenii cred că eu am distrus nava, dar nu este chiar așa. Încercați să conduceți o mașină în timpul unei partide de sex oral. Acum închipuiți-vă că sunteți la timona unei nave. Așa  că nu este doar vina mea că s-a scufundat nava și femeia pe care am filmat-o este de vină”, a declarat căpitanul. Acesta se plânge că instanța l-a obligat să-i plătească moldovencei 30 de mii de euro. Pentru ca femeia să nu ceară banii, căpitanul vrea să o șantajează cu imaginile.

Deocamdată nimeni nu știe cine este femeia pe care o șantajează căpitanul italian. Reporterii PRO TV au vorbit cu mama femeii și au întrebat-o dacă fiica ei știa să facă sex oral? Cum era de așteptat, ONG-urile, în frunte cu Adolfița Fonaric, au ieșit cu schiurile în stradă pentru a protesta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Francesco-Schetino-pe-nava-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Francesco-Schetino-pe-nava-copy-150x150.jpgadminSocial
Continuă reportajele din seria ”profesoara din Ungheni”. PRO TV a difuzat alte scene de sex oral. De data asta, imaginile au fost aduse la televiziune chiar de bărbatul care le-a filmat. Este vorba de Francesco Scattino, căpitanul navei Concordia, cel mai mare vas de croazieră din Italia naufragiat în 2012. ”Moldovenii cred că...

Comentează