Nicolae Timofti adormit coroana copy

Șoc și groază pentru Nicolae Timofti. Acesta a descoperit cu stupoare că timp de patru ani a fost președintele țării. A făcut descoperirea în momentul în care protestatarii din PMAN au început să-i scandeze numele și să-i ceară să plece din funcția de președinte.

”Eu președinte? De unde? Am ahooyt când am auzit. De când puneți un bătrân președinte? Am crezut că președintele Moldovei este băiatul acela, Vlad Țurcanu. Tot venea la mine, mă ruga să mă uit pe discursurile lui. Câteodată îmi cerea să ies și să vorbesc în locul lui. Eu credeam că am fost angajat la președinție să dau diplome, ordine, decorații, medalii”, spune speriat Nicolai Timofti.

Membrii Alianței pentru Intrare Europeană au cerut mai multă decență de la protestatari și să nu mai strige așa de tare ”Jos Timofti!”. ”Îi rog frumos pe manifestanți să aibă milă de vârsta domnului Timofti, are 99 de ani. Noi l-am păcălit să vină la președinție, că o să se joace de-a ordinele, că o să citească niște hârtii. Așa a avut țara prezident. Noroc de băiatul acela, Vlad, care a ținut în cârcă toată președinția. Aveți milă de bătrânețile lui, că nu mai are mult de prezidat”, a anunțat Vlad Plahotniuc, amenințând protestatarii cu bătăi și arestări masive dacă nu se potolesc.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nicolae-Timofti-adormit-coroana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nicolae-Timofti-adormit-coroana-copy-300x300.jpgadminPolitic
Șoc și groază pentru Nicolae Timofti. Acesta a descoperit cu stupoare că timp de patru ani a fost președintele țării. A făcut descoperirea în momentul în care protestatarii din PMAN au început să-i scandeze numele și să-i ceară să plece din funcția de președinte. ”Eu președinte? De unde? Am ahooyt...

Comentează