Timofti citeste de pe foaie cu plasture la gura

Nicolae Timofti, cel care dacă nu știați a fost președinte în Republica Moldova, și-a dat demisia în această dimineață. Momentul tragic s-a produs la ora 09.45 de minute. Potrivit angajaților de la președinție, Timofti fusese lăsat singur în cabinet când s-a întâmplat nenorocirea. Acesta a lăsat și un bilet prin care anunță că de demisia sa este vinovat Vlad Plahotniuc.

”Îl învinuiesc direct pe Vlad Plahotniuc de demisia mea. O să mă aibă pe conștiință toată viața. El a vrut să fie premier, eu m-am opus. Așa că a început să mă amenințe, să mă sperie că îmi ia toate medaliile, că nu mă lasă să mai dau ordine. Știți cât de mult îmi place să dau medalii. Nu am putut rezista. Îmi cer scuze de la Fan Clubul meu din Moldova, format din 10 oameni. Aș fi vrut să fiu mai tare, să nu vă dezamăgesc”, a scris pe bilețelul de adio Nicolae Timofti.

Potrivit președinției, cei 69 de moldoveni care nu au reușit să primească o decorație de la Nicolae Timofti vor putea veni să-și ridice totuși medaliile. Asta pentru că cel supranumit Nick’O’Laye Team Off Tea și-ar fi dorit foarte mult acest lucru. Deși a dat multe medalii, doar 6,9 la sută dintre moldoveni știu că acest bătrân este președintele lor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Timofti-citeste-de-pe-foaie-cu-plasture-la-gura.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Timofti-citeste-de-pe-foaie-cu-plasture-la-gura-300x300.jpgadminPolitic
Nicolae Timofti, cel care dacă nu știați a fost președinte în Republica Moldova, și-a dat demisia în această dimineață. Momentul tragic s-a produs la ora 09.45 de minute. Potrivit angajaților de la președinție, Timofti fusese lăsat singur în cabinet când s-a întâmplat nenorocirea. Acesta a lăsat și un bilet...

Comentează