Răsturnare de situație. Nicolae Timofti se va duce la Moscova de 9 mai, deși inițial refuzase invitația lui Putin. Președintele Moldovei va fi însoțit de Chiril Gaburici, care a ținut cu tot dinadinsul să se costumeze într-un veteran de război.

“Am în piept toate medaliile posibile. Sunt cam grele, dar mă ajută să le duc un cumătru pe care l-am angajat de curând în Guvern. Oricum eu am diplome pentru toate medaliile pe care le vedeți în piept, dar nu mă întrebați în ce lupte le-am câștigat că nu țin minte”, spune Chiril Gaburici.

Pentru a demonstra rușilor că Republica Moldova este o forță importantă la capitolul apărare, președintele Timofti și premierul Gaburici vor fi însoțiți de elita armatei moldovenești – renumita mireasă de care se teme întreaga Armata a 14 și care a participat la ultimele aplicații militare de la Bălți.

“Mireasa cu Kalașnicov este as-ul nostru din mânecă. Rușii dacă nu se vor pyșa pe ei de frică, atunci, sigur, se vor c@ca de râs. Încercăm și noi cu ce putem. Va rog să ne înțelegeți. Dacă nu mergeam să-i vedem armata lui Putin, venea el să ne-o arate în centrul Chișinăului”, le-a transmis Nicolae Timofti jurnaliștilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Gaburici-si-Timofti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Gaburici-si-Timofti-copy-150x150.jpgadminInternațional
Răsturnare de situație. Nicolae Timofti se va duce la Moscova de 9 mai, deși inițial refuzase invitația lui Putin. Președintele Moldovei va fi însoțit de Chiril Gaburici, care a ținut cu tot dinadinsul să se costumeze într-un veteran de război. 'Am în piept toate medaliile posibile. Sunt cam grele, dar...

Comentează