timofti-decorare-andrei-donica-copy

În sfârșit a dat și președintele Timofti o medalie cui trebuie. Dacă până acum îi decora pe hoți, pe politicieni și Angela Merkel, astăzi a decis că la sfârșit de mandat trebuie să facă un gest omenesc de a decora un erou. Așa că a semnat un decret prin care Andrei Donici, adică teroristul lactatelor, a fost medaliat. Medalia este acordată pentru luptele eroice cu oligarhii.

”Sincer să vă spun, trebuia să facem, nu știu ce trebuia, dar sigur era nevoie de asta. Așa că am luat decizia ca măcar la sfârșit de mandat să fac ce trebuie. Omul a cheltuit din banii lui să cumpere o căldare de lapte. Și-a pus viața în pericol, iar acum este la închisoare. Și pentru ce? Ca să nu dăm miliardul înapoi. Bravo, Andrei, ia de la mine medalia pentru eroism în lupta cu oligarhii”, a declarat Nick’O’Laye Team Off Tea.

Din păcate, medalia a fost anulată de către Vlad Plahotniuc, care l-a trimis pe Țuțu rapid la Nick’O’Laye Team Off Tea. Pentru că și-a permis un asemenea afront la adresa oligarhiei moldovenești, Țuțu l-a obligat pe Nick’O’Laye Team Off Tea să mănânce medalia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Timofti-Decorare-Andrei-Donica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Timofti-Decorare-Andrei-Donica-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit a dat și președintele Timofti o medalie cui trebuie. Dacă până acum îi decora pe hoți, pe politicieni și Angela Merkel, astăzi a decis că la sfârșit de mandat trebuie să facă un gest omenesc de a decora un erou. Așa că a semnat un decret prin...

Comentează