timofti-decoratii-copy

Președintele Republicii Moldova i-a transmis prin telefon omologului său american că poate veni pentru câteva ore la Chișinău. Nicolae Timofti nu a vrut să-i spună lui Donald Trump de ce îl cheamă, dar i-a explicat că i-a pregătit o surpriză frumoasă. Deocamdată Donald Trump nu a răspuns invitației, însă Nicolae Timofti a dezvăluit deja în presă care este surpriza pe care o pregătește pentru Donald Trump.

”Vreau să-i cadonez o medalie, un ordin. Pe scurt, vreau să-l decorez. Noi am vrut să fie, nu știu ce să fie, dar ar fi fost bine să avem o relație cu americanii până să vină Dodon la putere. O să-i transmit medalia de onoare lui Donald Williamovici Trump cât de repede, ca cetățenia lui Băsescu, să nu o poată anula Dodon. Îi cadonez și o diplomă de onoare pentru merite deosebite în câșligarea alegerilor în America”, a declarat Nicolae Timofti victorios.

Din păcate, există o problemă uriașă. Nicolae Timofti nu și-a dat seama, dar a discutat cu avtoatvetchikul lui Trump. Nimeni din administrația prezidențială de la Chișinău nu știe acum dacă președintele Moldovei a vorbit după bip sau a încheiat convorbirea înainte de bip. Astfel că doar Plahotniuc, cel care ascultă toate telefoanele, știe dacă Trump va veni sau nu la Chișinău.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timofti-decorații-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timofti-decorații-copy-300x300.jpgadminInternațional
Președintele Republicii Moldova i-a transmis prin telefon omologului său american că poate veni pentru câteva ore la Chișinău. Nicolae Timofti nu a vrut să-i spună lui Donald Trump de ce îl cheamă, dar i-a explicat că i-a pregătit o surpriză frumoasă. Deocamdată Donald Trump nu a răspuns invitației, însă...

Comentează