timofti-decoratii-copy

Președintele Republicii Moldova i-a transmis prin telefon omologului său american că poate veni pentru câteva ore la Chișinău. Nicolae Timofti nu a vrut să-i spună lui Donald Trump de ce îl cheamă, dar i-a explicat că i-a pregătit o surpriză frumoasă. Deocamdată Donald Trump nu a răspuns invitației, însă Nicolae Timofti a dezvăluit deja în presă care este surpriza pe care o pregătește pentru Donald Trump.

”Vreau să-i cadonez o medalie, un ordin. Pe scurt, vreau să-l decorez. Noi am vrut să fie, nu știu ce să fie, dar ar fi fost bine să avem o relație cu americanii până să vină Dodon la putere. O să-i transmit medalia de onoare lui Donald Williamovici Trump cât de repede, ca cetățenia lui Băsescu, să nu o poată anula Dodon. Îi cadonez și o diplomă de onoare pentru merite deosebite în câșligarea alegerilor în America”, a declarat Nicolae Timofti victorios.

Din păcate, există o problemă uriașă. Nicolae Timofti nu și-a dat seama, dar a discutat cu avtoatvetchikul lui Trump. Nimeni din administrația prezidențială de la Chișinău nu știe acum dacă președintele Moldovei a vorbit după bip sau a încheiat convorbirea înainte de bip. Astfel că doar Plahotniuc, cel care ascultă toate telefoanele, știe dacă Trump va veni sau nu la Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timofti-decorații-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timofti-decorații-copy-300x300.jpgadminInternațional
Președintele Republicii Moldova i-a transmis prin telefon omologului său american că poate veni pentru câteva ore la Chișinău. Nicolae Timofti nu a vrut să-i spună lui Donald Trump de ce îl cheamă, dar i-a explicat că i-a pregătit o surpriză frumoasă. Deocamdată Donald Trump nu a răspuns invitației, însă...

Comentează