Nicolae Timofti adormit coroana copy

Nicolae Timofti este încântat. Acesta spune că i s-a împlinit un vis pe care îl avea de foarte mult timp. Să stea de vorbă cu Obama. Discuția dintre cei doi șefi de state a avut loc aseară, când președintele SUA l-a sunat de pe număr ascuns pe președintele Moldovei.

”Am văzut că mă sună cineva de pe număr ascuns. Nici prin cap să-mi treacă că mă sună o persoană așa de importantă. Când i-am răspuns mi-a zis că este Obama și că știe de mine și că mă invită când pot să vin la el la New York. Un tip foarte de treapa Obama acesta. Mi-a zis la telefon că oricând vreau, mă va ajuta în războiul cu rușii. A fost foarte plăcut să discut cu Obama. Un singur lucru mi se pare ciudat, că eu nu vorbesc o boabă de engleză, dar m-am înțeles de minune cu Obama. Nu-mi amintesc bine, dar cred că el vorbea destul de bine moldovenește”, a declarat la o conferință de presă, președintele Nicolae Timofti.

Purtătorul de cuvânt al lui președinției a declarat imediat după conferința de presă că apelul lui Obama este o farsă care însă nu a avut loc pentru că este trucată. ”La o anumită vârstă unii vorbesc cu Dumnezeu, alții cu Napoleon, iar unii mai vorbesc și cu Obama”, a declarat președintele Moldovei, Vlad Țurcanu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Nicolae-Timofti-adormit-coroana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Nicolae-Timofti-adormit-coroana-copy-300x300.jpgadminInternațional
Nicolae Timofti este încântat. Acesta spune că i s-a împlinit un vis pe care îl avea de foarte mult timp. Să stea de vorbă cu Obama. Discuția dintre cei doi șefi de state a avut loc aseară, când președintele SUA l-a sunat de pe număr ascuns pe președintele Moldovei. ”Am...

Comentează