klaus-iohannis-nicolae-timofti

Președinții celor două state, Klaus Iohannis și Nicolae Timofti au semnat un acord confidențial. La pagina 69, aliniatul 5 scrie că Republica Moldova se va uni cu România, iar unirea se va face în cel puțin o sută de ani.

”Da, am semnat acest acord secret și confidențial de unire a Moldovei cu România. Am semnat multe decrete prezidențiale la viața mea, jumătate de Moldovă are ordine și medalii de la mine, dar niciodată nu m-am simțit mai mândru să-mi pun iscălitura ca acum”, a declarat Nicolae Timofti pentru redactorii moldovesti.info.

Klaus Iohannis susține că a decis să unească Moldova cu România așa cum nemții din Germania de Vest s-au unit cu nemții din Germania de Est. ”Noi, germanii ne-am unit, nu înțeleg de ce voi, românii, vreți să stați cu granița pe Prut. Așa că am decis să ne unim cât mai repede cu putință. Într-o sută de ani Moldova va fi România”, a precizat și Klaus Iohannis.

Drept mulțumire pentru semnarea acordului secret și confidențial de unire, Nicolae Timofti va primi medalia Мужество и утка. Documentul a fost trimis deja la Moscova, dar nu pentru a obține un acord din partea președintelui rus, Vladimir Putin, ci doar pentru a-l enerva, susțin reprezentanții delegației române. Partea bună, Igor Dodon nu poate revizui acordul secret. Acesta a intrat deja în vigoare și a fost aprobat de Curtea Constituțională.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Klaus-Iohannis-Nicolae-Timofti.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Klaus-Iohannis-Nicolae-Timofti-300x300.jpgadminInternațional
Președinții celor două state, Klaus Iohannis și Nicolae Timofti au semnat un acord confidențial. La pagina 69, aliniatul 5 scrie că Republica Moldova se va uni cu România, iar unirea se va face în cel puțin o sută de ani. ”Da, am semnat acest acord secret și confidențial de unire...

Comentează