Au apărut primele informații care ne explică de ce Vlad Plahotniuc nu a fugit până acum din Moldova. Celebrul oligarh miliardar nu reușește să găsească o țară care să-l primească. Tuturor țărilor din lume le este frică că vine coordontorul nostru și le fură și lor un miliard.

”Să știți că furăm și noi de la popor, dar nu furăm chiar așa de mult cum fură aiștea prin Moldova. Noi încă le mai lăsăm niște bani oamenilor. Ne este milă de ei. Dacă am fura ca în Moldova, nu ar avea nici apă să bea. Nu vrem să ne facă concurență, deci nu-l acceptăm pe domnul Plaha la noi, cu tot respectul”, a declarat președintele Burkina Faso, Ardekourou Pohooy Neye.

Burkina Faso era ultima țară din lume unde s-a adresat Plahotniuc pentru azil politic. Acum, singura șansă a lui Vlad Plahotniuc este să fie răpit de extratereștrii. Altfel, CNA vine să îl ia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Au apărut primele informații care ne explică de ce Vlad Plahotniuc nu a fugit până acum din Moldova. Celebrul oligarh miliardar nu reușește să găsească o țară care să-l primească. Tuturor țărilor din lume le este frică că vine coordontorul nostru și le fură și lor un miliard. ”Să știți...

Comentează