Chuck Norris protest copy

Situație jenantă pentru deputații Partidului Democrat. Aceștia au adus din toată Moldova funcționari, profesori, angajați de la Moldtelecom, însă mitingul s-a terminat prost. Neștiind de ce au fost aduși la protestul PD, câțiva moldoveni au început să strige din obișnuință: ”Jos Plahotniuc!” Strigătul a fost preluat imediat de ceilalți protestatari.

”Mie nimeni nu mi-o spus de ce am fost adus la Chișinău? M-au luat de la muncă. Mi-au zis că merg în excursie. Am ajuns aici și văd că lumea este la protest. Dar eu știu de ce protestează? Nu știu. Și ca să nu par proastă am început să strig și eu împotriva lui Plahuiniuc aista. La televizor ne-o spus că lumea la Chișinău protestează împotriva lui. Nu am vrut să mă fac de rușine și am strigat ce am auzit la televizor”, spune baba Aglaia, femeie de serviciu la Moldtelecom în Orhei.

Pentru că a perturbat liniștea publică în timpul protestului, baba Aglaia a fost concediată de la Moldtelecom și a fost amendată cu 100 de mii de lei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Chuck-Norris-protest-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Chuck-Norris-protest-copy-300x300.jpgadminPolitic
Situație jenantă pentru deputații Partidului Democrat. Aceștia au adus din toată Moldova funcționari, profesori, angajați de la Moldtelecom, însă mitingul s-a terminat prost. Neștiind de ce au fost aduși la protestul PD, câțiva moldoveni au început să strige din obișnuință: ”Jos Plahotniuc!” Strigătul a fost preluat imediat de ceilalți...

Comentează