igor-dodon-panou-transnistria-copy

Autoritățile de la Tiraspol acuză furarea voturilor lui Evgay Shevchuk. Fostul președinte susține că contracandidatul său, Leonea Iaibu, cel care a câștigat alegerile, a adus sute de mii de moldoveni care au votat împotriva sa la alegerile prezidențiale. Maia Sandu a confirmat că a organizat autobuze de moldoveni.

”Ahaaa, Shevchuk, acum înțelegi de ce nu este bine să ajuți la fraudarea voturilor din Moldova? Stai în țara ta și nu te băga cu Plahotniuc. Iaca așa, acum m-am răzbunat. Nafiga te-ai băgat să-l sprijin pe Gandon? Acum simți și tu ce înseamnă să vezi că se fură alegerile”, a declarat Maia Sandu.

Vlad Plahotniuc și Igor Dodon au anunțat că regretă amarnic că alegerile au fost fraudate. Ca să-l ajute pe prietenul lor au anunțat că îi oferă postul de ministru al Afacerilor Externe pentru că oricum Andrei Galbur mănâncă prea mult și e prea gras.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-panou-transnistria-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-panou-transnistria-copy-300x300.jpgadminPolitic
Autoritățile de la Tiraspol acuză furarea voturilor lui Evgay Shevchuk. Fostul președinte susține că contracandidatul său, Leonea Iaibu, cel care a câștigat alegerile, a adus sute de mii de moldoveni care au votat împotriva sa la alegerile prezidențiale. Maia Sandu a confirmat că a organizat autobuze de moldoveni. ”Ahaaa, Shevchuk,...

Comentează