Vladimir Rusu nepotul lui Filat copy

Viața continuă pentru nepotul lui Vlad Filat și după gratii. Fiind un bărbat frumos ca o fată mare, Vladimir Rusu a fost ales chiar de curând Miss Izolatorul CNA. Spre deosebire de libertate, unde era vânat doar pentru bani, în închisoare lumea râvnește numai la iubirea lui.

”Am un succes uriaș printre pușcăriași. Sunt foarte mulți care vor să dorm cu ei în cameră. De fapt nici nu mai scap de colegii mei. Zilele trecute chiar i-am zis la unu, nu mai sta după fundul meu atâta. Mă mândresc cu un titlu pe care un bărbat poate să-l obțină doar în pușcărie. Sunt oficial Miss după ce toți colegii mei de închisoare au votat pentru mine”, spune Vladimir Rusu, nepotul lui Vlad Filat.

După obținerea titlului, nepotul lui Vlad Filat a devenit și mai popolar printre deținuți. Mai mult, fiind miss, acesta a anunțat că va face câteva poze pe un BMW. Exact ca miss ULIM, Vladimir Rusu va apărea complet dezbrăcat într-un jurnal distribuit doar deținuților.

Nepotul lui Vlad Filat a fost ales Miss Izolatorul CNA: ”sunt celebru în închisoare, deținuții stau la fundul meu”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vladimir-Rusu-nepotul-lui-Filat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vladimir-Rusu-nepotul-lui-Filat-copy-300x300.jpgadminMondenmiss închisoare,nepot,Vlad Filat
Viața continuă pentru nepotul lui Vlad Filat și după gratii. Fiind un bărbat frumos ca o fată mare, Vladimir Rusu a fost ales chiar de curând Miss Izolatorul CNA. Spre deosebire de libertate, unde era vânat doar pentru bani, în închisoare lumea râvnește numai la iubirea lui. ”Am un succes uriaș...

Comentează