stefan-cel-mare-imbodobit-copy

Protest inedit în centrul Chișăului. Mai mulți chișăieni nemulțumiți de urâțenia oribilă a bradului din PMAN au decis să-l împodobească pe Ștefan cel Mare. Aceștia i-au furat golgocii Corinei Fusu și i-au pus pe monument. Așa că statuia arată acum de parcă ar fi de la Carnavalul de la Rio.

”Este protestul nostru împotriva bradului lui Dorin. Ștefan, săracu, ne înțălege. El este moldovan, ca noi. Îi place frumusețea, nu bradul în formă de penis care tronează în fața Guvernului”, a declarat Leonea Iaibu, chișăian de la Poșta Veche.

Dorin Chirtoacă susține că nu se supără pe protestatari. Acesta a plecat cu Iolka și nu știe când se întoarce. Igor Dodon a anunțat obișnuitul său: ”Groh, groh!” Prezerședintele s-a temut însă să se apropie de Ștefan cel Mare ca să nu-i scape acesta sabia în cap.

În timp ce toată lumea se certa în fața monumentului lui Ștefan cel Mare, Vlad Plahotniuc a reușit să fure bradul sub formă de penis din PMAN. De ce? Din obișnuință.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Stefan-cel-Mare-imbodobit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Stefan-cel-Mare-imbodobit-copy-300x300.jpgadminSocial
Protest inedit în centrul Chișăului. Mai mulți chișăieni nemulțumiți de urâțenia oribilă a bradului din PMAN au decis să-l împodobească pe Ștefan cel Mare. Aceștia i-au furat golgocii Corinei Fusu și i-au pus pe monument. Așa că statuia arată acum de parcă ar fi de la Carnavalul de la Rio. ”Este...

Comentează