După ce a promis că va asfalta mii de drumuri în Moldova, Plahotniuc s-a lovit de refuzul dur al moldovenilor. Aceștia îi cer lui Plaha să renunțe de urgență la proiect și să se oprească de asfaltat chiar toată Moldova. Asta pentru că oamenii nu au atâtea mașini câte drumuri asfaltează Plaha.

“Bela, Plaha, ai milă de noi. Nu mai asfalta chiar așa de mult. Că ne și sperii ce mult asfaltezi. Acum trebuie să ne cumpărăm mașini și să renunțăm la căruțe. E peeszdeț ce se întâmplă în Moldova, nu o să mai avem nicio groapă, numai drumuri bune, unde o să ne ducem cu căruțele acum?”, s-au întrebat extrem de speriați moldovenii din căruță.

Din fericire, coordictatorul Moldovei i-a liniștit pe toți. Acesta susține că promisiunile nu înseamnă neapărat asfalt și că atunci când a anunțat că va asfalta drumurile, credea că este 1 Aprilie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_3118.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_3118-300x210.jpgadminSocial
După ce a promis că va asfalta mii de drumuri în Moldova, Plahotniuc s-a lovit de refuzul dur al moldovenilor. Aceștia îi cer lui Plaha să renunțe de urgență la proiect și să se oprească de asfaltat chiar toată Moldova. Asta pentru că oamenii nu au atâtea mașini câte...

Comentează