Vlad Plahotniuc este spume de nervi și de supărare după ce Maia Sandu a șters pe jos cu finul său. Coordonatorul Moldovei a anunțat că vrea să se răzbune pe opoziție, așa că i-a aruncat mănușa lui Andrei Năstase. Ca să-l învingă pe oponentul său, Plahotniuc nu va lăsa la voia întâmplării nimic.

”Blea, Andrianchik. Ahreneti, mie îmi arde curu, am ghemaroi, dar tu nu poți să te razberești cu o fumeie? Blea, stai să-ți arate nănașul cum se face treaba. În primul rând nahren trebuia să o trimiți pe moderatoare. Nu știe să grăiască. Nu a reușit să pună nicio întrebare din câte i-am dat. Peezdetz. Îl provoc pe Andrei Năstase la dezbateri. Caroce, o să organizez întâlnirea la Publika WC, nu la Moldova 1 și îl aduc pe românul acela, Cristinel Tărăboi. Acela când urlă o dată, o să se sperie Andrei Năstase”, a anunțat Vlad Plahotniuc pe facebook.

Dezbaterea va avea loc pe 31 noiembrie, la ora 25.69, iar Andrei Năstase va fi legat la gură și la mâini toată emisiunea, promite coordonatorul Moldovei. În aceste condiții, Vlad Plahotniuc este sigur că nu va avea nicio problemă să dezbată stabilizdețul, reformele, situația economică extraordinară, dar și viața minunată pe care o duc moldovenii în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-bani-miliard-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-bani-miliard-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc este spume de nervi și de supărare după ce Maia Sandu a șters pe jos cu finul său. Coordonatorul Moldovei a anunțat că vrea să se răzbune pe opoziție, așa că i-a aruncat mănușa lui Andrei Năstase. Ca să-l învingă pe oponentul său, Plahotniuc nu va lăsa...

Comentează