maia-sandu-dodon-lupu-constantin-tutu-copy

Marian Pulu este extrem de nemulțumit de modul în care a fost reprezentat de șestiorca sa la dezbaterile erectorale de la televizor. Este vorba de casetofonul SiRoja Știrbu. Candidatul domnului Vlad Plahotniuc a anunțat că casetofonul SiRoja l-a făcut de râs, nu a răspuns bine la întrebări, a urlat ca un stricat, i s-a încâlcit pleonka în cele mai importante momente ale dezbaterilor. Așa că a luat o decizie istorică. Pentru prima dată un candidat va fi reprezentat la dezbateri erectorale de o șestiorcă boxeor.

”Îl desemnez pe Costea Țuțu drept șestiorca mea cea mai importantă. Vreau ca el să meargă la dezbateri și să le dezbată la toți dinții. Chiar dacă a absolvit doar grădinița, Costea Țuțu are un mare atu, după abed el a mers mereu la trenirovkă. Să vezi ce dezbateri le dă la contracandidații mei. O să le aplice pe pielea nasurilor de pe fețe membrul superior strâns în pumb. Blea”, a declarat extrem de bucuros Marian Pulu.

Costea Țuțu a acceptat să meargă la dezbateri și să dezbată pe oricine. Pe Liuda, pe Gandon, pe Ciublukașenko. Totuși, Țuțu are o problemă, îi este frică să dea ochii cu Maia Sandu. Chiar dacă este foarte mică, Maia Sandu i-a bătut măr pe SiRoja Știrbu și pe Ion Șiobanu, ceea ce l-a înfricoșat pe Costea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-Dodon-Lupu-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-Dodon-Lupu-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Marian Pulu este extrem de nemulțumit de modul în care a fost reprezentat de șestiorca sa la dezbaterile erectorale de la televizor. Este vorba de casetofonul SiRoja Știrbu. Candidatul domnului Vlad Plahotniuc a anunțat că casetofonul SiRoja l-a făcut de râs, nu a răspuns bine la întrebări, a urlat...

Comentează