trolli

În sfârșit s-a făcut dreptate și în Moldova. Jigodiile, excrementele umane, nemernicii care duceau alimente stricate copiilor din grădinițe vor fi pedepsiți ca la carte de Curtea Constituțională. Judecătorii au anunțat că se vor ocupa personal de acest caz. Astfel că decizia nu va mai putea fi contestată. Reprezentanții Curții au decis deja că idioții și potlogarii își vor mânca propriile alimente mizerabile. Pe toate.

Vânzătorii, funcționarii corupți, dar și câțiva politicieni care câștigau bani din povestea asta vor fi obligați să mănânce de tot. Câteva tone au fost pregătite, iar jigodiile vor începe de mâine să-și ispășească pedeapsa. Abia după ce vor termina de mâncat tot vor putea intra la închisoare pe viață.

Din păcate, pedeapsa este prea simplă pentru politicieni. Aceștia sunt oricum obișnuiți să mănânce rahat toată ziua. Așa că judecătorii Curții Constituționale au decis ca politicienii să fie bătuți la fund cu un fier încins. Și nu este totul. Politicienii vor fi spânzurați de părul din nas. Dacă vor scăpa și din asta, vor fi unși cu miere și duși în pădure să simtă 0.00001 la sută din durerea noastră când vedem că noi și copiii noștri suntem hrăniți zi de zi cu mizerie. Copiii la grădiniță. Noi la Publika WC și Prime WC.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Trolli.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Trolli-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit s-a făcut dreptate și în Moldova. Jigodiile, excrementele umane, nemernicii care duceau alimente stricate copiilor din grădinițe vor fi pedepsiți ca la carte de Curtea Constituțională. Judecătorii au anunțat că se vor ocupa personal de acest caz. Astfel că decizia nu va mai putea fi contestată. Reprezentanții...

Comentează