Maia Sandu Vlad Filat Vlad Plahotniuc copy

Vești proaste pentru toți fanii Maiei Sandu. Aceasta a refuzat funcția de premier, deși a fost rugată cu insistență, ba chiar a fost și amenințată de Vlad Filat și Vlad Plahotniuc. Ministrul Educației susține însă că decizia sa este una finală și nu se poate răzgândi. Maia Sandu motivează refuzul său prin faptul că salariul de premier în Moldova este de câteva ori mai mic decât banii pe care îi primește la Banca Mondială.

”Mi-e greu în Moldova, ca la toți moldovenii. Salariile sunt mici, nu-ți ajunge să trăiești cu 7000 de lei, cât ia un premier. Eu la Banca Mondială primeam 7000 de euro. Așa că voi emigra din Moldova ca toți moldovenii. M-am săturat să văd că toți politicienii fură, iar moldovenii mor de foame. Ultimul care iese din țară să stingă lumina, că eu nu mă mai întorc în Moldova”, a declarat Maia Sandu la o conferință de presă.

Anunțul a fost întâmpinat cu multă bucurie pe odnoklassniki. Elevii au scris chiar: ”Ke bookurie! Dakă shi tu eshti bookooros kă Maia Sandu pleacă din Moldova, pooni klas!” Vlad Filat și Plahotniuc au încercat să o momească fiecare cu ce poate, cu un cartuș de țigări, cu câteva sute de dolari, dar Maia Sandu nu s-a lăsat înduplecată.

Negocierile de formare a Guvernului au intrat în impas: Maia Sandu a refuzat funcția de premierhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Maia-Sandu-Vlad-Filat-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Maia-Sandu-Vlad-Filat-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPoliticMaia Sandu,odnoklassniki,premier
Vești proaste pentru toți fanii Maiei Sandu. Aceasta a refuzat funcția de premier, deși a fost rugată cu insistență, ba chiar a fost și amenințată de Vlad Filat și Vlad Plahotniuc. Ministrul Educației susține însă că decizia sa este una finală și nu se poate răzgândi. Maia Sandu motivează refuzul...

Comentează