După ce i-a zis Maiei Sandu că are coaie și lui Vlad Plahotniuc că deține un vagin, cea mai fără inhibiții jurnalistă din Moldova a scandalizat din nou opinia publică. Natalia Morari a declarat recent într-o emisiune televizată că este singura jurnalistă cu coaie din Republica Moldova. Mai mult, aceasta le-a arătat în direct.

”Lumea crede despre mine că nu știu limba română. Greșite. Sunt singura jurnalistă care am coaie. Știți cum mi-am dat seamurile? Simplu, într-o zi mă scărpinam între picioare. Mă rog, pe cine nu-l mănâncă? Când colo, dau de două coaie. Erau ale mele. Deci, iată ce mă mânca… Cer să fiu numită de azi înainte jurnalista cu coaie”, a declarat Natalia Morari într-o emisiune.

Atunci când moderatorul emisiunii s-a arătat neîncrezător de schimbările anatomice prin care a trecut Natalia, aceasta a scos coaiele și le-a demonstrat tuturor că nu glumește. Efectul a fost pe măsură, doi operatori și un regizor au vomitat instantaneu în studioul emisiunii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Morari-tabela-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Morari-tabela-copy-150x150.jpgadminMonden
După ce i-a zis Maiei Sandu că are coaie și lui Vlad Plahotniuc că deține un vagin, cea mai fără inhibiții jurnalistă din Moldova a scandalizat din nou opinia publică. Natalia Morari a declarat recent într-o emisiune televizată că este singura jurnalistă cu coaie din Republica Moldova. Mai mult, aceasta...

Comentează