Jurnalista Natalia Morari atacă din nou politicienii. După ce a jignit-o pe Maia Sandu spunându-i că e singura din Guvern care are coaie, Morari a încercat să-l înjosească și pe Plahotniuc spunându-i în direct, în emisiunea Interpol că are vagin.

”Domnul Plahotniuc sunteți singurul politician din Republica Moldova care aveți vagin în loc de penis. Și vaginul dumneavostră este uriaș. Pentru că eu știu din sursele mele de încredere că anume acolo ați ascuns miliardul pe care l-ați furat de la BEM”, a declarat Natalia Morari.

La rândul său Vlad Plahotniuc nu s-a lăsat călcat în picioare.

”Unde am ascuns miliardul nu este problema dumneavoastră. Mi-ați promis că o să mă lăudați aici, apoi țineți-vă de cuvânt. V-am dat afară de la Publika pentru că din cauza gurii dumitale nu-mi puteam trimite oamenii la emisiuni că le spuneați că nu au coaie”, i-a răspuns supărat Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Morari-Interpol-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Morari-Interpol-copy-150x150.jpgadminPolitic
Jurnalista Natalia Morari atacă din nou politicienii. După ce a jignit-o pe Maia Sandu spunându-i că e singura din Guvern care are coaie, Morari a încercat să-l înjosească și pe Plahotniuc spunându-i în direct, în emisiunea Interpol că are vagin. ”Domnul Plahotniuc sunteți singurul politician din Republica Moldova care aveți vagin în...

Comentează